Снахата на Лепа Брена осиновява дете? (Още подробности)

Гласувайте за статията

Снахата на Лепа Брена посети дом за сираци

Снахата на Лепа Брена осиновява дете? Александра Прийович и доведеният син на Лепа Брена Филип Живойнович си казаха „да“ миналия четвъртък. Заради известността на мащехата на Филип животът на младото семейство се следи под лупа от сръбските медии.

Лепа Брена и Бобан организираха приказна сватба за младите, която е струвала над 400 00о евро. Само едната от роклите на булката била на стойност 100 000 евро. Украсата за тържеството, костюмите на сватбарите, музиката, храната, стаите за гостите от чужбина, всичко беше изпипано до най-малки подробности. Родителите на младоженците също смениха по няколко тоалета. Сватбата умело конкурираше кралската сватба на Меган и Хари.

Снахата и синът на Лепа Брена са прекарали първата нощ в хотела, където се е провело тържеството. Заради много ангажименти на Александра двамата ще отложат малко медения си месец. По покана на кумовете им те ще гостуват в Лос Анджелис, където ще съчетаят професионалните ангажименти на булката с обиколка по магазините. Истинският меден месец ще бъде на Малдивите. Александра и Филип са избрали тази дестинация, защото вече са били там с цялото семейство и много им харесало. Този път младото семейство ще отиде само.

Само няколко дни след сватбата Александра Прийович, вече Живойнович, посети дом за деца без родители в Сремска Каменица, Сърбия. Това, което призна снахата на Лепа Брена пред медиите, изуми насъбралата се тълпа. Александра съобщи, че иска да осинови дете.

Снахата на Лепа Брена иска да осинови дете сн. Инстаграм

Снахата на Лепа Брена иска да осинови дете сн. Инстаграм

„Бих искала да осиновя дете, това за мен е най-умната постъпка. Винаги съм идвала тук, за да помагам на всички, когато е имало нужда, но не искам да говоря за това публично. Казах на Филип, че тези деца са много сладки и ме прегръщат. Не мога да опиша как се чувствам, пълни ми се сърцето“, каза Александра за сръбските медии, пише kurir.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар