Лили Ангелова показа наследника си (Вижте малкия Мартин)

Гласувайте за статията

Лили Ангелова показа бебето

Лили Ангелова показа малкия Мартин. Само преди броени дни риалити звездата стана майка. Мартин проплака в болница „Селена“ под грижите на д-р Ангел Ставрев, писа trafficnews.bg. Малчуганът е дълъг 50 см. и тежи 3, 400 кг. „Чувстваме се перфектно и двамата“, каза риалити звездата.

Мъжът до Лили – пловдивският ресторантьор Станислав Костов, е не по-малко щастлив, че вече е татко. Лили и Станислав са заедно от три години. За да се сдобият с наследник тв водещата не веднъж е разказвала през какви трудно са минали. А така иска да помогне на други мъже и жени, които имат същия проблем, да се справят по-лесно с тази ситуация. Лили се опитва да реши своя проблем почти две години. В крайна сметка тя намира лекарка, която й помага и открива истинския проблем.

В социалната мрежа Лили също споделяше всичко, през което преминава по време на бременността. Тя правеше нейните почитатели съпричастни с преживяванията й през този период от нейния живот. Най-вероятно малкия Марти ще израстне в Пловдив, където Лили се чувства по-спокойна и щастлива.

Преди време Ангелова сподели, че с мъжа до нея не мислят за сватба и тя не мечтае да се види в бяло. „Собственичка на известна козметична линия, щастлива майка и обичана съпруга“, вижда Лили живота си след 5 години в професионален и личен план.

Дали Лили ще успее да съчетава майчинството със служебните си ангажименти, както планираше преди да се появи Мартин, или ще се отдаде на бебето, престои да видим.

Ангелова показа бебето в социалната мрежа Фейсбук и получи много хубави пожелания и мили думи. В болницата също са посрещнали малкия Марти подобаващо с много балони в синьо. Това се вижда се от публикуваното клипче в мрежата.

Лили Ангелова показа бебето сн. Фейсбук

Лили Ангелова показа бебето сн. Фейсбук

След дълга двегодишна борба Лили Ангелова най-накрая сбъдна най-голямата си мечта – да стане майка.

Лили пусна снимка в социалната мрежа на малкия Мартин сн. Фейсбук

Лили пусна снимка в социалната мрежа на малкия Мартин сн. Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар