Меглена Кунева смени луксозните лимузини с метрото (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Меглена Кунева се вози с метрото, бившата министърка смени лимузините с градския транспорт

Меглена Кунева бе засечена от папараци на лежерна разходка из столицата. Бившата образователна министърка слезе от луксозните лимузини и се ориентира към градския транспорт като обикновена простосмъртна.

Снимки: Ретро

Кунева, която беше еврокомисар и вицепремиер все още е малко неуверена как се ползва метрото. По точно къде са спирките и как се извършва пропускателния контрол.

Преди да се сблъска с транспортните неудобства на градската железница Меглена се разходи из центъра на столицата. Тя бе забелязана да оглежда витрините на бутиците и да обикаля около фонтаните на НДК. След което бавно се отправи към най-близката станция на метрото.

За щастие на бившата министърка тя успя да уцели входа от първия път. Купи си билетче за пътуване от касата. А после попълни джобните си от близкия банкомат и се отправи към перона.

Снимки: Ретро

Меглена Кунева бе скрила очите си зад слънчеви очила, които не свали. Сякаш ги използваше да се скрие от любопитните погледи на столичани. 60-годишната дама се бе облякла с панталон и риза вместо строгите костюми, които носеше преди. Обула бе и удобни ниски обувки за разходката. На пръв поглед си личеше, че Кунева е качила някое и друго кило. Това най-много се забеляза в областта на ръцете й. Които изглеждаха по-обемни от преди.

В очакване да дойде мотрисата Кунева поседна на близката пейка. Като извади от чантата си последен модел смартфон. Който се харчи за около 2 бона в магазините за техника. Но побърза да го скрие отново. Може би се притесни някой да не й го открадне. Явно бе чула, че крадците на такива скъпи и луксозни вещи са в стихията си напоследък. И не малко известни личности им станаха жертви, предават от  retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар