Привикаха Васил Найденов на разпит. Какво се случва?

Междусъседска война прерасна в открита конфронтация
0

Междусъседска война прерасна в открита конфронтация

Естрадната легенда Васил Найденов бе привикан в столичното 4-то РПУ на разпит.

До там се стигнало, след като съседската война между Васил Найденов и съседите му, излязла от фазата на махленските обиди и преминала в открита конфронтация.
Съсед на Васко Кеца е подал оплакване в Районното полицейско управление, в което посочва, че певецът го е заплашил със саморазправа и мутренски бригади.

Запознати посочват, че Васил Найденов от дълги години е в конфликт със съседите си заради безкрайния ремонт, който прави в жилището си. Припомняме, че изпълнителят живее в кооперация, близо до бул. „Витоша“.

Васил Найденов
Междусъседска война прерасна в открита конфронтация

Съкооператорите му издават, че Васил Найденов вече е изтърбушил половината кооперация и са сериозно притеснени за стабилността на сградата. Според тях не е изключено тя всеки момент да рухне върху главите им.

Един от съседите му не можел да се примири със случващото се и започнал да преследва Кеца денонощно, за да протестира срещу неспиращите преустройства. Миналия месец той издебнал звездния си съсед посред нощ, когато се прибирал от участие и му вдигнал грандиозен скандал.
Васил Найденов обаче също не му останал длъжен и го насолил подобаващо.

На сутринта след случката потърпевшия съсед побързал да се оплаче в Районното от Васил Найденов. В жалбата той посочва, че към него са били отправени „заплахи за живота и здравето му с изключително груб и арогантен тон“.

Старецът се жалвал и пред съкооператорите си, че Кеца го заплашил с мутри. Той посочил, че знаейки колко е отмъстителен певецът като нищо може да му прати мутри, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.