Елизабет Втора скара Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

0

Двете кралски снахи почти не си говорят

Кралица Елизабет Втора скара много сериозно Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

Слуховете за напрежението между двете снахи на кралската фамилия не са от вчера. Изглежда обаче, че отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, са се усложнили доста напоследък.

Макар под светлината на прожекторите отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да изглеждат повече от прекрасни, действителността е съвсем различна.
Запознати издават, че отношенията помежду им са обтегнати до краен предел и причина за това е… кралица Елизабет Втора.

Припомняме, че на 14 юни Меган Маркъл придружи кралицата на официално събитие. Двете изглеждаха повече от щастливи и дори демонстрираха близост. Това, което направи впечатление на всички бе, че се забавляват искрено.

Очевидно това е подразнило доста сериозно Кейт Мидълтън и дори се е притеснила, че Меган Маркъл ще я измести.
Кейт Мидълтън се чувства изоставена, след като прекара години в това да работи над имиджа си на „перфектна кралска особа“. Към днешна дата обаче нещата изглеждат повече от отчайващо, тъй като Меган Маркъл успя да навакса доста бързо и дори е на път да открадне славата й.

Пред списание „In Touch“, източник от двореца издава, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън почти не си говорят. Освен това съревнованието за популярност помежду им, създава доста сериозно напрежение в двореца.

Британските медии издават, че Кейт Мидълтън се чувства предадена от Меган Маркъл. Именно херцогинята на Кеймбридж била човека, който въвел актрисата в кралските привички и й помогнал да се интегрира.

Освен това Кейт се чувства прецакана, тъй като новата й родственица прекарва повече време в опит да впечатли кралицата и не й обръща никакво внимание, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.