Нещо горещо се случва зад кулисите на Нова тв

Гласувайте за статията

Медията губи още две от знаковите си лица

От кухнята на Нова тв алармират, че се задават поредните рокади. Две от знаковите лица на медията слизат от екран.

От известно време насам зрителите на Нова тв станаха свидетели на какви ли не промени. Сега обаче става ясно, че две от лицата на медията, напускат.

Един от напускащите кадри, е политическата репортерка Калина Влайкова. Тя е експерт по ДПС и един от най-добрите парламентарни репортери. Неотдавна тя направи филм, в който разкри как ДПС мобилизира електората си преди избори.

Нова тв

Медията губи още две от знаковите си лица

На този етап плановете й не включват преместване в друга медия, а по-скоро отдих от насъбралото се напрежение.
„Не казвам изобщо „не“ на журналистиката“, каза тя, цитирана от „24 часа“.

Освен нея според мълвата напуска и колежката й от сутрешния блок „Здравей, България“ Мария Милкова. От 1 юли тя вече няма да е част от екипа на Нова тв. Милкова е позната на зрителите с множеството социални репортажи и преки включвания.

Един от разказите й, който все още се помни от мнозина, е за учителя по физика Тео Теодосиев, който подготвя ученици за олимпиади в мизерни условия.

Ето какво написа Мария Милкова в профила си в социалната мрежа Фейсбук по повод напускането на Нова тв:
„Довиждане NOVA. След хиляди изминати километри, хиляди заснети часове, безсънни нощи из цяла България, стотици истории, срещи, разговори… е време за почивка. И нови пътища. Мога само да кажа, че годините в „Здравей България“ са най-щастливите ми професионални години досега. Имах щастието да работя с хора, които уважвам и да се уча от тях. Мога само да им благодаря, че ми даваха възможност да правя това, което обичам и умея най-добре – да разказвам истории. Винаги съм вярвала, че моята журналистика е да е до онези, чийто глас не се чува във врявата, да помогна и да променя. И съм особено доволна, че това се случваше. Не толкова често, колкото исках, но се случваше“

В последната година екипът на медията претърпя редица скандали и кадрови промени, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар