Кейт и Уилям със специална изненада за кралицата на кръщенето на Луи (Вижте каква)

Кейт и Уилям със специална изненада за Елизабет Втора сн. Фейсбук
0

Кейт и Уилям ще почетат кралицата

Кейт и Уилям ще почетат Елизабет Втора по специален начин. Няма съмнение, че кръщенето на принц Луи ще бъде специален ден за цялото кралско семейство. Кейт и Уилям решиха да кръстят третото си дете на 9-ти юли. Този ден обаче ще бъде още по-специален за кралицата и принц Филип. Точно преди 71-години, през 1947-ма година, двамата са обявили годежа си на тази дата. Елизабет Втора и принц Филип позират и за специална фотосесия.

Денят със сигурност ще донесе специални емоции за кралската двойка. Въпреки че принц Филип официално се оттегли от служебните си задължения и все по-рядко се появява публично, очаква се той да присъства на кръщенето на принц Луи.

На кръщенето се очаква да присъстват всички членове на кралското семейство. То ще бъде в тесен семеен кръг. Кръстниците все още не са известни. Те ще бъдат обявени на сутринта на самото кръщене.

Кейт и Уилям са отдали почит на Елизабет Втора и принц Филип с датата на кръщенето. Те обаче са нарушили традицията, когато става въпрос за часа на самото кръщене. И докато принцеса Шарлот и принц Джордж са били кръстени сутринта, то принц Луи ще бъде кръстен в 16:00 часа. Преди няколко дни от официалната страница на двореца Кенсингтън в Туитър обявиха подробности. „Кръщенето ще започне в четири часа следобед и ще продължи около 40 минути“, гласи съобщението, което пуснаха оттам. Тогава британците ще могат за видят принц Луи за първи път на живо от раждането му през април.

Кейт и Уилям със специална изненада за Елизабет Втора сн. Фейсбук
Кейт и Уилям със специална изненада за Елизабет Втора сн. Фейсбук

Дали датата за кръщенето е избрана от Кейт и Уилям, за да почетат годежа на кралицата с принц Филип, или е случайност, можем само да предполагаме. Но Елизабет Втора и принц Филип ще имат двоен празник на 9-ти юли – кръщенето на правнука си и 71 години от техния годеж.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.