Бившият съпруг на Таня Боева залюби продавачка на пилета!

Гласувайте за статията

Бившият мъж на Таня Боева я смени с продавачка на пилета!

Бившият съпруг на поп фолк дивата Таня Боева я смени с продавачка. Композиторът Михаил Бургуджиев се залюби с продавачка на пилета. Новата му любовница се казва Борислава Божкова.

Таня Боева

Екс съпругът на Таня Боева се хвана с продавачка на пилета

Десетина години по-младата чаровница прилича на модел и работи като търговски представител на голяма фирма за производство на пилета. Двамата с музиканта не крият връзката си и свободно се афишират в социалните мрежи.

Новата тръпка на композитора също има един брак зад гърба си. От предишната си връзка любовницата на мъжа на Таня Боева има дъщеря. Мишо Бургуджиев също има син от фолкаджийката. Той е на десет години и живее при майка си.

Дъщерята на Борислава живее при майка си. Композиторът я приел като свое дете и тримата често позират като истинско семейство в социалните мрежи.

Композиторът и певицата имаха 18-годишен брак. Според едни от слуховете Таня Боева сложила рога на мъжа си с доста по-млад любовник и това била причината за краха на брака им. Друга версия гласи точно обратното. Според нея мъжът й се променил коренно.

Той все по-често запивал с приятели и се променил драстично. В къщи вдигал чутовни скандали и често посягал на половинката си. Таня Боева идвала на участия със синини и хематоми от ръката на благоверния си. Накрая намерила сили, за да избяга от този ад.

„Мишо все още обича Таня. Твърди, че не би я наранил физически. Но каква е истината, те си знаят. Само че Таня се промени, все е угрижена и сломена. Ако един мъж обича една жена той ще се грижи за нея, ще я радва и няма да й посяга”, коментираха тогава източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар