Бареков шокира: Цените скачат минимум с 30% до зимата! (виж тук)

Бареков шокира: Цените скачат минимум с 30% до зимата! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Николай Бареков представи наистина страховита картинка в мрежата!

Николай Бареков избухна в мрежата и успя да разтърси хиляди потребители. С апокалиптичната, но съвсем реална картинка на живота, който ни очаква само до броени месеци.

Бареков

Николай Бареков взриви мрежата с апокалиптична картина

Той не се поколеба на направи на бъз и коприва Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ заради задаващия се рекорден скок на цените. Минимум с 30% до зимата. Ето и какво заяви Бареков:

„Както предвидих преди месеци, нагоре скачат цените на газ, ток и парното. Скачат цените на стоките от първа необходимост – хляб, мляко, месо. Минимум с 30% до зимата.

И всичко заради карамбола, с който Тръмп отмени Иранското споразумение и върна Русия в мача. Путин печели от високите цени на газ и петрол, бедните губят. Дали правителството на ГЕРБ и подлоги ще рискува да стои на власт и зимата….

Ако сега сте плащали януари и февруари по 300 лева за ток и парно за 100 квадрата апартамент, от 2019 януари – по 400-450 лева минимум. Дупе да им е яко! Като опре до джоба и пиара на Баджака ряпа да яде.

А и храната от 400 лева месечно за семейство отива на 600 поне. Само с ряпа не става. При минимална пенсия от 200 лева и минимална заплата под 600. Този народ трябва да е пълен скот да мълчи.

А придворните социолози и ЛилитУ твърдят, че сме алчни, разгулни и доволни от пиршеството си народ. Народ европейски, пируващ със 100€ пенсии и 250€ заплата. Тъжно, обидно, дебилно…“, написа Николай Бареков в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар