Чарлз и Даяна – герои в мюзикъл (Подробности + коя ще е принцесата?)

Чарлз и Даяна – герои в мюзикъл (Подробности + коя ще е принцесата?)
4 (80%) 1 vote

Историята на Даяна и Чарлз оживява с мюзикъл

Историята на Даяна и Чарлз отново оживява. Нов мюзикъл ще пресъздаде историята на принц Чарлз и Даяна. В  момента текат прослушвания. Очаква се много скоро да започнат и репетициите. Театралната организация „La Jolla Playhouse“ ще изнесе мюзикъл посветен на любовната история на лейди Ди и Чарлз. Премиерата на мюзикъла, озаглавен „Даяна“, ще започне да се играе през февруари 2019-та година и ще продължи до 31-ви март същата година.

Историята започва през далечната 1981-ва година, когато Чарлз и Даяна се женят, пише hellomagazine.com. Мюзикълът ще се спре на отношенията между Даяна и Чарлз, връзката му с Камила Боулс и връзката на Даяна с пресата. „Годината е 1981-ва, а светът е гладен за кралска сватба. Но готова ли е 20-годишната булка за живота, който й предстои? След приказната церемония принцеса Даяна се сблъсква с отчужден съпруг, непоклатима монархия и натоварващо медийно внимание. Но нейните модерни възгледи и забележителна отдаденост сплотяват народа, макар и с цената на заплаха срещу статута на британското кралско семейство“, гласи официалният анонс на мюзикъла.

Екипът продължава да търси актриса, която ще влезе в ролята на принцеса Даяна. Представленията ще се играят в Калифорния, където принцесата е мислела да се премести с Уилям и Хари малко преди смъртта си. Билетите пуснати през май вече са продадени. Новата партида ще бъде пусната през юли.

Режисьор на спектакъла ще бъде Кристофър Ашли. Вече има 23 готови песни за мюзикъла. Засега представлението ще бъде играно само в Калифорния, в театъра „Mandell Weiss“, който се намира в кампуса на Калифорнийския университет в Сан Диего. Много от феновете на театъра все пак не губят надежда, че мюзикълът ще посети и Лондон или други европейски сцени.

Даяна и Чарлз герои в мюзикъл сн. Фейсбук

Даяна и Чарлз – герои в мюзикъл сн. Фейсбук

За Даяна има много филми, а сега е ред нейната история с Чарлз да бъде изиграна и на сцената на театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар