Синът и снахата на Лепа Брена на меден месец (Къде е младото семейство?)

Гласувайте за статията

Синът и снахата на Лепа Брена на Малдивите?

Синът и снахата на Лепа Брена с меден месец на Малдивите? Александра Прийович и Филип Живойнович се врекоха в любов един на друг миналия четвъртък. Тяхната сватба беше като истинска приказка, макар и доста скъпа приказка. Лепа Брена и бащата на младоженеца похарчиха над 400 000 евро за сватбата на десетилетието, според сръбските медии.

Всичко беше изпипано до най-малките подробности – украсата, костюмите на сватбарите, музиката. Бащата на младоженеца се беше погрижил и за гостите от чужбина като им беше осигурил луксозни стаи в най-скъпия хотел в Белград, в близост до залата на венчавката. Младоженците и техните родители смениха по няколко тоалета на сватбата. Първата рокля на Александра е струвала близо 100 000 евро, твърдят медиите.

Синът и снахата на Лепа Брена получиха и много подаръци, както материални, така и предметни. Говори се, че младото семейство изкарало близо 1 милион евро от подаръците на гостите. А Лепа Брена и Бобан подарили на младоженците луксозно жилище на стойност 200 000 евро.

Всяка крачка на Филип и Александра беше следена под лупа от медиите. Появи се и информация къде семейството ще прекара медения си месец. Младоженците прекараха първата нощ след сватбата в хотела, където беше тържеството. Заради много ангажименти на Александра Прийович се наложило младото семейство да отложи малко медения си месец.

Кумовете на Александра и Филип им предложили да съчетаят работата и медения месец и да отидат при тях в Лос Анджелис, пише „Ало!“. На Александра много й допаднала тази идея, казва кумът им. Младоженците вече са планирали обиколка по магазините. След като обиколят Лос Анджелис двамата ще пътуват до Малдивите.

Синът и снахата на Лепа Брена с меден месец на Малдивите сн. Инстаграм

Синът и снахата на Лепа Брена с меден месец на Малдивите сн. Инстаграм

Те избрали тази дестинация, защото вече са ходили до там цялото семейство и много им харесало. Сега Александра и Филип отново ще посетят Малдивите, но този път само двамата, твърди източникът на „Ало!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар