Гала лъсна с наедрял корем (Бременна ли е блондинката или напълняла?)

Гласувайте за статията

Гала взриви социалните мрежи с наедряло коремче, феновете се питат бременна ли е водещата

Гала, която чукна 51 лазарника се появи на фото с прекалено заоблено коремче.  Кадърът, който водещата на „На кафе” сама сподели хвърли в паника социалните мрежи. Всички се питат възможно ли е на тази възраст блондинката да е бременна?

Снимка: Инстаграм

На снимката Гала е облечена в бял топ по тялото и наистина на пръв поглед сякаш е бременна. Гърдите й са без сутиен и изглеждат доста наедрели досущ като на бременна жена.

Последователите на  чаровната блондинка се шашнаха и взеха да се питат дали е възможно на тази възраст любимката им да е забременяла. Дори има директни въпроси в кой месец е. Някои пък се шегуват, че не е бременна, а просто е прекалила с похапването на деликатеси. Отпуснала му е края и е надебеляла.

Гала има 20-годишна дъщеря Мари от първия си брак. Нейната половинка Стефан също си има от предишна връзка момиче. За него водещата казва, че е любовта на живота й. Той е с 11 години по-голям от нея. Но двамата са неразделни както в къщи, така и на телевизионния екран, предават от електронното издание missbloom.bg.

Преди известно време Гала призна, че със Стефан няма да минават пред олтара. Но не отрече, че тайно си мечтае да стане още веднъж майка. На въпрос иска ли да има общо дете с половинката си тя споделя, че не е сигурна как ще й се отрази емоционално и физически още една бременност особено на нейната възраст.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар