Времето тотално полудя! Няма да повярвате какво се задава към България

Гласувайте за статията

Капризите на времето ще ни застигнат още утре

Синоптиците са в недоумение от това, което се случва. Те са категорични, че времето тотално е полудяло.

В края на юни времето в Европа направо полудя. От Гърция до Италия валят порои и градушки. На места по високите части в планините пък вали сняг. Колкото и невероятно да ви звучи, това не е сценарият на нов филм, а действителната метеорологична обстановка в края на юни.

Най-лошата новина е, че всички тези аномалии са се насочили към България. Утре се очаква всички тези стихии да застигнат и страната ни. В австрийските Алпи заваля летен сняг. Туристите в Дахщайнглетчер Шламдинг останаха изненадани от капризите на времето. Всички те станаха свидетели на 20-сантиметрова снежна покривка в края на юни.

времето

Капризите на времето ще ни застигнат още утре

Сардиния пък бе ударена от жестока градушка. Хората в Темпио Паусания се видяха в чудо. Те едва успяваха да изгребат ледените късове с лопати. За раз време се натрупа доста солидна ледена покривка от падналата градушка.

В Римини пък мнозина видяха на живо водно торнадо и то не само едно, а цели две. Торнадото се завихри в Средиземно море.
Жестоки бури и порои връхлетяха и при делтата на река По в северната част на Италия.

Словения също не бе пожалена от лошото време. В Кредарица на 2 500 метра надморска височина се изви снежна виелица. Колкото и нереалистично да ви звучи, скиорите в района вече стягат ските си.

На гърците също не им се размина. Атина е почти под вода, а на пристанището в Пирея заснеха апокалиптичен облак малко преди да ги застигне стихията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар