Стреляха по Мустафа Чаушев

Гласувайте за статията

Певецът разказа лично за инцидента

Познатият певец от близкото минало Мустафа Чаушев изплака, че са стреляли по него.

Самият Мустафа Чаушев разкри в ефира на Нова тв, че инцидентът се е случил в Турция. Певецът пътувал заедно със семейството си за Истанбул, а куршумът се разминал на сантиметри от главата му.

До случката се стигнало, след като един час преди това Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин за това, че се прережда на опашката на граничния пункт на българо-турската граница.

Мустафа Чаушев

Певецът разказа лично за инцидента

Случката се разиграла на 22 април. Ето какво още разказа певецът:
„Със семейството ми бяхме на границата от турската страна и чакахме да дадем документите да бъдат регистрирани. Един млад човек на около 40-45 години, турски гражданин, ни изпревари и отидох да го питам просто защо прережда. Той беше намръщен, много намусен и измърмори, че си взел документите и да съм се наредил и аз на гишето с документите да чакам. Аз му казах, че е прав, но не могат да минат само документите, трябва и колата да мине“.

Малко по-късно на 2-3 километра преди магистралата Мустафа Чаушев бил застигнат от автомобил. Твърди, че е карал с не повече от 60-70 км.
Отначало чул гръм, но дори нямал време да се уплаши. Продължил да кара и след около 15-тиана метра забелязали, че стъклото им е счупено.

Оказало се, че това е дупка от куршум. Веднага сигнализирал органите на реда, които констатирали, че счупването на стъклото е от стрелба.

Ето какво още разкрива Мустафа Чаушев по случая:
„Веднага щом пристигнахме, звъннахме в консулсвото в Истанбул, те ни прехвърлиха към Анкара. Останах много разочарован от разговора, който проведох. Не мога да кажа с кого точно говорих, дали беше консула или зам.-консула в Анкара, който ми каза, че след като няма убит човек, никой няма да ми обърне внимание“, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар