Веселин Маринов не е на себе си

Гласувайте за статията

В последно време е изгубил всякаква мотивация за работа

От близо два месеца насам Веселин Маринов не е на себе си.

Истината е, че трубадурът на любовта все още не може да се съвземе от тежката загуба на родния му баща, както и на композитора Тончо Русев, който не само му бе духовен наставник, а и голям приятел.

Веселин Маринов не се чувства никак добре и почти избягва да напуска дома си. Припомняме, че певецът изгуби родния си баща и Евтим Евтимов само за няколко дни. На практика той не разполагал с нужното време, за да преодолее тежката загуба и да продължи напред.

Веселин Маринов

В последно време е изгубил всякаква мотивация за работа

В последно време Веселин Маринов е изгубил всякаква мотивация за работа и изобщо за живот. Състоянието му наложило да бъдат отменени немалка част от концертите му в страната. Певецът не се чувства в кондиция да се появи на сцената. В същото време пропадането на изявите, разочарова сериозно феновете му.

Въпреки всичко Веселин Маринов обещава, че ще компенсира почитателите си с нови дати за концерт. Това обаче няма как да се случи в близките 2-3 месеца, тъй като залите, които резервира за концертите си, са заети.

Скръбта до такава степен е съсипала певеца, че той не само не излиза от дома си, а и отказва да се храни. За репетиция пък изобщо не му и минавало през ума. Поради това се затворил в дома си и постоянно връщал лентата назад, което го измъчва още повече, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар