Елена Паришева разкри драматичната истина за себе си

Гласувайте за статията

И до днес не успява да сдържи сълзите си, връщайки се към този момент

Фолкдивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната изповед, която направи.

Изпълнителката направи изключително лични признания, от които на моменти очите й се насълзяваха.

Съпругата на футболиста Ивелин Попов изля душата си в ефир. Елена Паришева се върна към една от най-големите болки в живота й. повече от сигурно е, че тя никога няма да забрави фаталния 2 август 2008 година, когато изгуби двамата си братя.

Елена Паришева

И до днес не успява да сдържи сълзите си, връщайки се към този момент

Елена Паришева разкри, че в същата вечер гледала телевизия. Когато започнали новините, съобщили, че морето е взело две жертви навръх Илинден. Тогава Елена Паришева почувствала, че тази новина я засяга по някакъв начин.

Малко по-късно получила обаждане от третия си брат, който й съобщил трагичната вест. Именно той бил човекът, който й казал, че Пламен и Минко са се удавили. Трагичната случка се разиграла навръх рождения ден на певицата. И до ден-днешен, спомняйки си за този момент, тя не успява да сдържи сълзите си. Трагедията се е разиграла на плажа Силистар.

Елена Паришева все още не може да повярва, че братята й са се удавили и че това е само инцидент. Тя разкрива, че Пламен се борел много и бил вманиачен в един определен момент от българската история. Категорична е, че инцидентът по никакъв начин не е свързан с наркотици, тъй като Пламен имал непоносимост към тях.

Това, което много иска да им каже към днешна дата е, че много съжалява за пропуснатото време, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар