Гери-Никол задържана в Рим (Ето причината)

Гласувайте за статията

Гери-Никол арестувана

Гери-Никол задържана в Рим. Певицата, която посети Италия преди няколко дни, пак се изложи. Поп сензацията е била задържана заедно с две свои приятелки за непристойно поведение, пише „Таблоид“.

Миналата седмица Гери-Никол посети Рим. Според изданието певицата и нейните приятелки се държали непристойно пред една от най-големите забележителности – Фонтан ди Треви. Това е най-големият и най-посещаван фонтан от туристи в центъра на Рим. Гери-Никол и приятелките й, видимо почерпени, се опитали да се изкъпят във фонтана. За тяхно огромно съжаление „Ди Треви“ е под 24-часова охрана и те бързо били порицани от охраната. Певицата и приятелките й били отведени в участъка, за да дават обяснения за поведението си.

Певицата не пропусна да пусне кадри от фонтана в социалната мрежа. „От Италия с любов“, написа тя към кадъра. За лятото Гери-Никол реши също така да поднови гардероба си. Тя си напазарува от известна италианска марка и заложи на бялото. Певицата нарече шопинга част от нейната „кардио тренировка“. Изборът й на тоалет обаче не срещна одобрението на последователите й в социалната мрежа. Преобладаваха негативните коментари. Един от последователите на Гери дори сравнява новия й тоалет с мушамата на баба си от село. Други са на мнение, че певицата не знае как правилно да се облече според извивките на тялото си.

Освен, че не одобряват новия гардероб на Гери-Никол, едва ли някой от феновете й би одобрил и поведението й.

Колкото и скандална да се опитва да бъде Гери-Никол всичко си има граници, а тя явно отново ги е прекрачила в Рим с недостойното си поведение. Певицата обаче не е единствената, която се излага така в Рим. Преди 3 години Благой Георгиев издълба името си с монета върху Колизеума.

Гери-Никол задържана в Римза непристойно поведение сн. Фейсбук

Гери-Никол задържана в Рим за непристойно поведение сн. Фейсбук

Вижда се, че Гери-Никол не е „Над закона“ колкото й да й се иска и трябва да внимава какви ги върши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар