Скандал: Съсед на Васил Найденов пусна жалба срещу него! Преглеждания: 2870

Васил Найденов е на нож с комшиите си
0
5/5 - (1 vote)

Васил Найденов във война със съседите си!

Васил Найденов от години е на нож със съседите си. Той непрекъснато прави ремонти в кооперацията в близост до бул. „Витоша”.

Васил Найденов
Васил Найденов е на нож с комшиите си

Естрадната легенда е изтърбушил половината кооперация и съседите му се страхуват, че може да се срути сградата върху тях.

В последно време Васко Кеца потушавал негативното отношение като плащал сам за ремонт на общите части и на почистване на в мазетата и таванските стаи от вредители. Но един възрастен мъж не бил доволен от самоуправството на певеца и не спирал да протестира срещу вечните му ремонти.

Миналият месец издебнал певеца в полунощ, като се прибирал от участи ев пиано бар. И му вдигнал зверски скандал на стълбите във входа. Умореният от участието певец му отвърнал подобаващо, като на другата сутрин човека подал жалба в райнното управление.

В жалбата той написал, че „към него били отправени заплахи за живота и здравето му, а тона бил изключително груби арогантен”.

„Наистина се страхувам, Васил е човек с големи връзки и много пари. А е и доста отмъстителен. Каза, че ще ми прати мутри, и със сигурност е способен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с огромни мускули, само да им свирне и ще ме смачкат“, оплаквал се мъжът на комшиите.

Васил Найденов се явил в 4-то РПУ и категорично отрекъл нападките на съседа си. Той признал, че повишил тон и употребил няколко нецензури думи, но не го заплашвал.

В продължение на няколко години Кеца изкупил всички жилища на етажа в стара кооперация до НДК. Идеята му била да ги слее в един голям общ имот от 265 квадрата.

Той имал разрешение от общината за това преустройство, а проекта му било дело на мастит архитект. За да се случи това той наистина изкъртил всички носещи страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.