Димитър Рачков направи изненадващо лично разкритие Преглеждания: 13706

Изплашил се от страшната криза и немотия през 90-те години на миналия век
0
Оценете този post

Изплашил се от страшната криза и немотия през 90-те години на миналия век

Димитър Рачков направи любопитно разкритие от личния си живот, с което изненада всички.

Оказва се, че в зората на демокрацията Димитър Рачков кроя планове да емигрира в чужбина. Той обаче нямал никакви намерения да покорява тамошните сцени или шоубизнеса, а възнамерявал да изкарва прехраната си като повечето ни сънародници – да бере портокали.

При все, че тази идея никак не му се нравела, все пак изглеждала съвсем реалистична.
Пред тази дилема Димитър Рачков бил изправен малко, след като се дипломирал в НАТФИЗ.
След като завършил, отишъл в казарма. Именитият актьор определя престоя си там като „нещо много тъпо“.

Димитър Рачков
Изплашил се от страшната криза и немотия през 90-те години на миналия век

След като излязъл от казармата, Димитър Рачков играл на сцената на сливенския драматичен театър „Стефан Киров“. Заради настъпилата повсеместна криза обаче, ентусиазмът му бързо отшумял.

Връщайки се назад във времето, Димитър Рачков си спомня, че била страшна криза. Било голяма инфлация и немотия, а цените се променяли буквално през три минути. И до ден днешен актьорът недоумява как семейството му е успяло да оцелее.

По време на репетициите на Димитър Рачков с колегите му в театъра, настроението им било страхотно. Когато обаче излезели в почивка за времето от 14 до 17 ч., то рязко се сменяло и по-скоро клоняло към депресивно.

Актьорът признава, че излизането от театъра рязко го потискало. Докато на сцената се чувствал като в някакъв оазис, то навън положението било повече от страшно – хората били озверели, отчаяни и без пари.

В крайна сметка не се стигнало дотам, че Рачков да замине за южната ни съседка. В противен случай българската театрална сцена щеше да изгуби един голям талант, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.