Саня Борисова прежали Ники Илиев: Тръгна на лов за мъже!

Саня Борисова прежали Ники Илиев: Тръгна на лов за мъже!
5 (100%) 1 vote

Саня Борисова прежали бившия си съпруг Ники Илиев!

Саня Борисова вече обърна гръб на Ники Илиев. Актрисата вече не страда по бившия си съпруг. Чаровницата прехвърли 30-те години и остана сама, без деца и подкрепа. След като се раздели с режисьора тя е готова на всичко, за да си намери нов мъж.

Ники Илиев

Актрисата Саня Борисова в усилено търсене на нов мъж, забрави Ники Илиев

Дори е занижила високите си критерии и изисквания. Преди Саня Борисова търсеше мъж, който да изглежда добре, с дебел портфейл и с висок интелект.

Заради което се спря на актьора и режисьор Ники Илиев. Той има в изобилие и от трите неща, но брака им не просъществува дълго.

Той заряза жена си заради звездата от сериала „Скъпи наследници” Даяна Ханджиева. Сега Саня Бирисова вече е свалила летвата. Не държи толкова на външната красота, а само на това да се държи с нея кавалерски.

Финансовото положение на бъдещото й гадже също не било за пренебрегване. Защото актрисата искала някой, който да се грижи и материално за нея.

Затова напоследък актрисата редовно обикаля баровете и усилено си търси нов мъж. Свидетели твърдят, че често засичали блондинката да надига чашката в заведенията, като тя била само в женска компания.

„Трябваше да мине време, за да забрави окончателно Ники. Вече е готова да посрещне нова любов в живота си и дано скоро да я срещне”, разкриват близки до иск съпругата на Ники Илиев.

Актрисата отчаяна искала да става майка. Но заради постоянната ангажираност на мъжа й Ники Илиев двамата така и не създадоха потомство. За което тя съжалява и иска бързо да си поправи грешката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар