Бомба: Скандално разкритие от миналото на Славея Сиракова!

Бомба: Скандално разкритие от миналото на Славея Сиракова!
5 (100%) 2 votes

Славея Сиракова втрещи с истини от миналото си!

Славея Сиракова си имала вземане-даване с ром. Наследницата на Илиана Раева и футболната легенда Наско Сираков спечели националната омраза заради негативното си изказване за майките на децата с увреждания.

Славея Сиракова

Славея Сиракова имала джиджи-биджи със скандалния Ломски

Но скоро стана ясно, че тя е имала връзка с ром, който се снима във филми за възрастни, съобщи вестник „Таблоид“.

Хубавицата не криеше отношенията си с Алекс Ломски. Мъжът е от ромски произход, като кариерата му е като продуцент на брутални секс филми и като участник в някои от тези розови филмчета.

Алекс и Славея Сиракова станаха гаджета през 2016 година. Тогава 34-годишната дама хлътва яко по рома. 45-годишният актьор се опитва по всевъзможни начини да скрие циганския си произход.

Но дъщерята на „златното момиче” и Наско Сираков била толкова омагьосана от него, че заявила, че се отказва от родителите си, но не и от него.

Те били в шок от постъпката на дъщеря си, но не могли нищо да направят по-драстично, за да не я загубят завинаги.

Порно актьорът бе съпруг на порно звездата Еделвайс, която има руски корени. Дори се говори, че той й бил сводник.

Алекс Ромски и Славея останаха гаджета за около година. В момента той не се труди като актьор във филми за възрастни. Печели, като изнася лекции на сексуална тематика.

Миналата година стана ясно, че Славея и Алекс са се разделили. Не е ясна причината. Но Славея отпразнува рождения си ден в Родопите, а на снимките Алекс Ломски отсъстваше.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар