Азис се изръси с 200 бона за чисто новия си звяр!

Азис подкара звяр за 200 бона
0

Азис се оръси зверски за новата си придобивка!

Азис подкара звяр за 200 бона. Новата играчка на Краля на поп фолка е от любимата му марка „Мерцедес”. Азис е любител на скъпи и лъскави возила, а германската марка е сред любимите му. Той си е купил шикозната кола директно от завода в Германия.

Азис
Азис подкара звяр за 200 бона

Автомобилът е произведен миналата година и притежава най-различни екстри. Ромсият славей често сменя колите си, като брои яки пачки за тях. Той обича да яхва мощните зверове, катос тях шпори по булевардите и магистралите у нас.

Но Азис не кара сам колата си, а си е наел шофьор. Той чинно изчака своя шеф, който излезе от един от салоните за красота в столицата. Поп фолк певецът обича да се разкрасява, като ту си маха бръчките, ту си слага различни маски за лице.

Той влезе в колата облечен неглиже-по шорти и потник, но с любимата си черна шапка. Преди да се качи в бижуто си той отвори багажника и щракна някакви документи, забелязаха папараците.

Макар да е във финансова криза Васко успа да отдели колосалната сума, за да се поглези с ново возило. Както е известно, той загуби апартамента си в квартал „Манастирски ливади”.

Банката на няколко пъти му прави отсрочка за заема, но той така и не го плати. Заради което се наложи НАП да му вземе жилището. Фолкаджията обаче много страдал за него, доверяват близки до звездата.

Сумата, която даде за колата си е умопомрачителна за повечето българи, но не и за изпълнителят. Както е известно той взима по 15 бона за да извива глас на вечер. Според простата сметкаса му необходими 13 участия, за да си позволи такава мощна кола.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.