Азис се изръси с 200 бона за чисто новия си звяр!

Азис се изръси с 200 бона за чисто новия си звяр!
5 (100%) 1 vote

Азис се оръси зверски за новата си придобивка!

Азис подкара звяр за 200 бона. Новата играчка на Краля на поп фолка е от любимата му марка „Мерцедес”. Азис е любител на скъпи и лъскави возила, а германската марка е сред любимите му. Той си е купил шикозната кола директно от завода в Германия.

Азис

Азис подкара звяр за 200 бона

Автомобилът е произведен миналата година и притежава най-различни екстри. Ромсият славей често сменя колите си, като брои яки пачки за тях. Той обича да яхва мощните зверове, катос тях шпори по булевардите и магистралите у нас.

Но Азис не кара сам колата си, а си е наел шофьор. Той чинно изчака своя шеф, който излезе от един от салоните за красота в столицата. Поп фолк певецът обича да се разкрасява, като ту си маха бръчките, ту си слага различни маски за лице.

Той влезе в колата облечен неглиже-по шорти и потник, но с любимата си черна шапка. Преди да се качи в бижуто си той отвори багажника и щракна някакви документи, забелязаха папараците.

Макар да е във финансова криза Васко успа да отдели колосалната сума, за да се поглези с ново возило. Както е известно, той загуби апартамента си в квартал „Манастирски ливади”.

Банката на няколко пъти му прави отсрочка за заема, но той така и не го плати. Заради което се наложи НАП да му вземе жилището. Фолкаджията обаче много страдал за него, доверяват близки до звездата.

Сумата, която даде за колата си е умопомрачителна за повечето българи, но не и за изпълнителят. Както е известно той взима по 15 бона за да извива глас на вечер. Според простата сметкаса му необходими 13 участия, за да си позволи такава мощна кола.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар