Десислава Иванчева го закъса много сериозно

Гласувайте за статията

Приета е по спешност в затворническата болница

Маститият адвокат Марин Марковски разкри, че скандалната кметица на „Младост“ – Десислава Иванчева, го е закъсала много сериозно.

Той разкри, че Десислава Иванчева е била приета по спешност в затворническата болница заради рязкото влошаване на здравословното й състояние.
Защитникът й обаче не пожела да разкрие повече подробности около случката.

Десислава Иванчева

Приета е по спешност в затворническата болница

Марин Марковски бе категоричен, че не е етично да коментира заболяванията на Десислава Иванчева, но пък за сметка на това разкри, че страданието й не е никак безобидно.
Припомняме, че бившата кметица на „Младост“ бе арестувана зрелищно по време на получаване на подкуп.

Освен нея в ареста са заместничката й Биляна Петрова и техният помагач Петко Дюлгеров. Всички те са с обвинение, че са взели подкуп в особено големи размери.
Това се случи, след като инвеститорът Александър Ваклин изрева, че Десислава Иванчева му е поискала 500 хиляди евро подкуп. 70 хиляди от тях бяха открити у нея и Дюлгеров.

От думите на инвеститора става ясно, че подкупът му бил поискан от Десислава Иванчева, за да придвижи разрешителното му за строеж. До момента Иванчева категорично отрича тези обвинения.

Тя твърди, че не знае нищо за парите, които бяха открити в автомобила й. Освен това е категорична, че не е разговаряла с Ваклин извън общината. По време на разговорите им пък е бил обсъждан проект за детска площадка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар