Атанас Месечков проговори за кошмара, който преживя

Гласувайте за статията

Наглите апаши претарашили и съседната къща

Танцьорът Атанас Месечков проговори за кошмара, който изживя преди броени дни.

Припомняме, че неотдавна той стана жертва на нагла кражба посред нощ в дома му.

Атанас Месечков заяви, че случката не е никак приятна и уточни, че апашите са влезли в дома му, докато цялото семейство е спяло. В къщата са били и децата им.
Танцьорът уточнява, че е крайно неприятно, когато се събудиш в 6 ч. сутринта да разбереш, че през нощта някой е бил до леглото ти.

Атанас Месечков

Наглите апаши претарашили и съседната къща

Пред Нова тв Атанас Месечков заяви, че случката се е разиграла преди около две седмици. Очевидно апашите са били изключително нагли, съдейки по това, че след като обрали дома на Месечков, се прехвърлили веднага и в съседната къща.

Истината е, че семейството на хореографа не става за пръв път жертва на нагли апаши.
Съпругата му Кремена разкрива, че когато била малка в дома им нахлули крадци, докато спели. При все, че охранителна фирма пази къщата на Атанас Месечков, а камери наблюдават всяко едно кътче, наглите апаши не са се притеснили от този факт.

Атанас Месечков уточни, че крадците са проникнали през дограмата. Същата вечер майка му им била на гости и усетила шума. Тя обаче си помислила, че е голямото дете. В крайна сметка се усъмнила и решила да провери. След като притеснила крадците, те веднага се преместили в съседната къща.

Семейството установило липсата на пари, ценни вещи и техника. Освен това са задигнали дрехи и бельо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар