Елизабет Втора и Меган Маркъл все по-близки (Каква важна задача й възложи кралицата?)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора гласува доверие на Меган Маркъл

Елизабет Втора отново гласува доверие на Меган Маркъл. От два месеца актрисата е част от кралското семейство. След като дълго се спекулираше, че Елизабет Втора не харесва Меган, стана ясно, че това не е така. Херцогинята на Съсекс доказа, че за тези два месеца е успяла да спечели благоразположението не само на Чарлз и Камила, но и на кралицата.

Ясно си пролича, че съпругата на принц Хари и Елизабет Втора се разбират страхотно. Двете посетиха Чешър преди малко повече от седмица. Това беше първият общ ангажимент на кралицата и херцогинята на Съсекс. Меган Маркъл и Елизабет Втора пътуваха заедно до град Честър, където откриха моста „Mersey Gateway Bridge“. След това двете посетиха библиотеката в града и се отправиха на обяд. Този първи ангажимент на Меган и Елизабет Втора очевидно е успял да ги сближи.

Сега кралицата реши отново да гласува доверие на херцогинята на Съсекс. През лятото Меган и принц Хари ще посрещнат младежи в Бъкингамския дворец по програмата на Елизабет Втора „Млади лидери“, пише edna.bg. След това херцогинята на Съсекс ще поеме ролята на кралицата в мероприятието. Програмата отбелязва постиженията на младежи в работата им за британската Общност на нациите. Тя включва дейности като подкрепа на психичното здраве и застъпване срещу насилието над жени в собствените им страни. Домакинството на инициативата е много близко до сърцето на Елизабет Втора. Програмата стартира преди пет години.

По-рано тази година принц Хари стана посланик на програмата и в речта си намекна за присъединяването на бъдещата си съпруга Меган Маркъл.

Елизабет Втора отново гласува доверие на Меган Маркъл сн. Туитър

Елизабет Втора отново гласува доверие на Меган Маркъл сн. Туитър

Само за два месеца бившата актриса успя да спечели всички членове на кралското семейство на своя страна. Те помагат на Меган да усвои кралския етикет и да стане достоен техен представител. За двата месеца, в които е съпруга на Хари пък, херцогинята на Съсекс успя да затопли отношенията между Хари и Чарлз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар