Нещо страшно се случва със Слави Трифонов (ФОТО)

Нещо страшно се случва със Слави Трифонов (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Положението на шоумена се усложни още повече след последната операция

Напоследък със Слави Трифонов се случва нещо наистина много страшно.

По всичко личи, че известният шоумен е закъсал много сериозно със здравето. Слави Трифонов се е върнал отново към употребата на патерица, след като здравето му се влошило за пореден път.

Той бил забелязан да куцука, подпирайки се на патерицата си от един от пасажерите на летище София. Слави Трифонов се отправил към британската столица за поредния си концерт. Очевидци разказват, че шоуменът отново изкарал концерта си седнал на стола, тъй като крайникът му и много амортизиран.

Слави Трифонов

Положението на шоумена се усложни още повече след последната операция

Припомняме, че в края на миналия телевизионен сезон, Слави Трифонов излезе в предсрочен отпуск. Това се наложи, тъй като трябваше да се подложи на поредната операция, при която бе поставена изкуствена става на крака, който си счупи преди години. Именно тази става е заменила придържащите пирони, които му бяха поставени тогава.

Слави Трифонов се надявал, че сложната интервенция ще реши проблема му и отново ще може да ходи без проблеми.
За съжаление обаче почти година след операцията положението не само, че не се подобрява, а се влошава още повече.

Положението на Слави Трифонов се е влошило до такава степен, че той вече е неспособен да се придвижва без помощта на патерица или пък друг човек, който да го придържа, за да пази равновесие.

На този етап изкачването на стълби вече е непосилна задача за шоумена. Ако нещата се развиват по този начин, съвсем скоро ще е невъзможно и да шофира, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар