Лепа Брена позлати младоженците (Вижте колко спечелиха от сватбата)

Лепа Брена позлати младоженците (Вижте колко спечелиха от сватбата)
5 (100%) 1 vote

Лепа Брена направи уникален подарък на сина си

Лепа Брена позлати младоженците. Сръбската певица и съпругът й ожениха сина си Филип Живойнович миналия четвъртък. На 21-ви юни Александра и Филип се врекоха във вечна любов един на друг. Очаква се това да е сватбата на десетилетието. Всичко беше планирано до най-малката подробност, а всяка крачка на младоженците се следеше под лупа от сръбските медии.

Лепа Брена и съпругът й Бобан успяха да засенчат дори кралската сватба на Меган и Хари. Те сътвориха истинска приказка за двамата влюбени. А тази приказка излезе над 400 000 евро на сръбската певица. Тази сума обаче е нищо в сравнение със сумата, която са получили Александра и Филип като подаръци за венчавката, пише hitportal.com.mk. Освен безбройните подаръци от известни марки като Прада и Версаче, двамата влюбени са получили много пари. Близо с 1 милион евро са се замогнали синът и снахата на Лепа Брена.

Източник, който е бил гост на сватбата, казва, че на сватби на техни колеги и известни личности, се дават най-малко 1000 евро. Лично той дал на Александра и Филип 1500 евро в плик, както се прави по традиция. А като се има предвид коя е Лепа Брена, сръбският изпълнител казва, че го е било срам да даде по-малко.

Младото семейство посрещна около 900 гости на специалното тържество след венчавката в църквата. Ако всеки от тях е отделил по 1000 евро за новото семейство, то те сега са с близо 900 000 евро по-богати.

Но най-хубавият подарък, който семейството получи е, не от кога да е, а от доведената майка на младоженеца Лепа Брена и баща му. Сръбската певицата и бившият тенисист отделиха 200 000 евро, за да купят луксозен имот на младото семейство, информират сръбските медии.

Лепа Брена позлати младоженците сн. Инстаграм

Лепа Брена позлати младоженците сн. Инстаграм

В него Александра и Филип ще могат да изградят своя нов съвместен живот и да създадат общи спомени.

Младото семейство получи имот на стойност 200 000 евро от Лепа Брена сн. Инстаграм

Младото семейство получи имот на стойност 200 000 евро от Лепа Брена сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар