Майкъл Джексън и Джанет Джексън с депресия през целия си живот (Ето причината)

Майкъл Джексън и Джанет Джексън с депресия през целия си живот (Ето причината)
3.67 (73.33%) 3 votes

Майкъл Джексън и сестра му недооценени

Майкъл Джексън и Джанет Джексън с тежка депресия през целия си живот. В специално интервю певицата разкри как се е преборила с дълбоката депресия, в която е била. Джанет споделя и какви са причините за нея пред списание „Essence“.

Сестрата на Майкъл обяснява, че е за първи път е била истински щастлива през 2017-та, когато се роди първото й дете. Джанет Джексън, която се се прослави през 80-те години, разкрива, че след като навършила 30 години й било изключително трудно. Болестта се задълбочила. „Беше тежко да се боря с болестта. Бих могла да прекарам живота си анализирайки източника на моята депресия“, казва по-малката сестра на Майкъл Джексън в интервюто за списанието.

Джанет разкрива и причината според нея за тази депресия. „Причината, че имах толкова малко самочувствие произтича от чувството за малоценност в детството. Това усещане се свързва с целите, които човек иска да постигне, но са трудно постижими“, споделя певицата. Другите причини според нея са расизмът и половата дискриминация. „Разбира се, има и социални проблеми като расизма и сексизма“, казва Джанет. А когато всички чувства се смесят се заражда депресията. А това е заболяване трудно за лечение.

Малката сестра на Майкъл Джексън, който приживе също страда от депресия, се завърна на сцената през 2015-та година с нов албум. През април 2016-та обаче Джанет отново се оттегли от сцената и прекъсна турнето си. Тогава тя обясни, че причината за оттеглянето е, че иска да създаде семейство с бизнесмена от Катар Висам ал Мана, за когото се омъжи през 2012-та година. В началото на 2017-та година тя стана майка на малкия Еиса ал Мана.

Майкъл Джексън и сестра му Джанет с постоянна депресия сн. Инстаграм

Майкъл Джексън и сестра му Джанет с постоянна депресия сн. Инстаграм

Майчинството и кариерата определено помогнали на малката сестра на Майкъл Джексън да се справи по-лесно с тежката депресия, в която е била, категорична е изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар