Джон Сноу от „Игра на тронове“ си каза „да“ с кралицата на Севера (Ексклузивни снимки от сватбата)

Гласувайте за статията

Екранният Джон Сноу се ожени

Екранният Джон Сноу се ожени. Кит Харингтън и Роуз Лесли си казаха „да“. Днес двамата влюбени се врекоха във вечна любов един на друг. Кит и Роуз се запознават през 2012-та година на снимките на любимия на много киноманиаци филм „Игра на тронове“.

Днес кралицата на Севера и екранния Джон си казаха „да“ в реалния живот в красивия замък в Шотландия – Абърдийншър, който е собственост на семейството на булката от близо 900 години насам. Церемонията беше в традиционен шотландки стил. Мъжете на тържеството бяха в традиционните дрехи на келтите, а музикалния фон беше дело на гайдари. Младоженците посрещнаха над 200 гости, а сред тях беше и целия екип на култовата поредица „Игра на тронове“, на чиито снимки те се запознават. Сред гостите бяха забелязани Питър Динклидж, Емилия Кларк, Малин Акерман и много други, пише „Дейли мейл“.

Булката сияеше при пристигането си. Тя се отправи към олтара под ръка с баща си. Лесли се беше спряла на романтична дантелена рокля с дълги ръкави. А визията си щастливата булка беше завършила с красив венец от цветя. Пред „Sky News“ бащата на Роуз каза, че страшно много се вълнува от престоящата сватба между дъщеря му и екранния Джон Сноу.

За сватбата замъка беше преобразен изцяло и богато украсен. Първи в църквата пристигна Кит Харингтън, а почти час след него се появи и бъдещата му съпруга Роуз Лесли. Усмивката не слизаше от лицето на щастливата булка, която поздрави насъбралата се тълпа при слизането си от колата. Бащата на Лесли Себастиан помогна на дъщеря си при слизането от колата и двамата се отправиха към църквата, където ги чакаше Кит Харингтън.

Кит Харингтън и Роуз Лесли си казаха "да" сн. Инстаграм

Кит Харингтън и Роуз Лесли си казаха „да“ сн. Инстаграм

След това започнаха да пристигат и гостите на сватбата, които бяха заложили на доста различни стилове за тоалетите си. Емилия Кларк бе с романтична рокля и розово сако, а Софи Търнър и Мейси Уилямс бяха заложили на цветовата гама от черно и червено.

Роуз Лесли беше заложила на дантелена рокля с дълги ръкави и красив венец на главата сн. Инстаграм

Роуз Лесли беше заложила на дантелена рокля с дълги ръкави и венец на главата сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар