Тежки дни за Виктор Николаев

Тежки дни за Виктор Николаев
3 (60%) 2 votes

Виктор Николаев се завърна наскоро в ефир

Преди броен дни Виктор Николаев се завърна в ефир след отсъствие, което продължи почти месец. Телевизионерът изчезна от ефира на Нова тв след 18-и май, когато за последни се появи в сутрешния блок.

Тъй като колежката му не обели и думичка за неговото отсъствие, голяма част от зрителите си помислиха, че е бил застигнат от съдбата на Ани Цолова. Не липсваха и предположения, че той се наслаждава на екзотична почивка със семейството си.

Но истината се оказа коренно различна. Виктор Николаев слезе от ефира заради здравословен проблем. Той беше опериран по спешност. Телевизионерът потърсил специализирана помощ заради нетърпими болки в кръста. На прегледа било установено наличието на големи камъни в бъбреците.

Тв водещият незабавно бил приет в болницата за операция. Въпреки, че манипулацията е била извършена по безкръвен метод, който е изключително щадящ за организма, Виктор Николаев реши да отложи завръщането си в ефир, докато се възстанови напълно.

Но на всички прави впечатление, че той все още не се е възстановил. Екранният партньор на Аделина Радева изглежда блед и изморен.

Докато беше в болничен, той разчиташе изцяло на съпругата си Людмила, която беше неотлъчно до него. По ирония на съдбата преди операцията, тя претърпя инцидент и тогава водещият беше неотлъчно до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар