Тежки дни за Любо Нейков

Тежки дни за Любо Нейков
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков преживява тежки дни

Любо Нейков преживява изключително тежки дни. Заради личните драми и професионални неволи комикът застрашава здравето си. Той отново се е върнал към вредния си навик от миналото. Продуцентът пропуши от нерви.

Преди време той се зарече, че никога повече няма да сложи цигара в устата си, след като лекарите го върнаха към живота. Медиците едва го спасиха от инфаркт. Любо Нейков се притесни за здравето си и след неприятната случка реши да се откаже от вредния навик.

Но събитията от последните месеци го накараха отново да посегне към никотина. Вестта, че предаването му не влиза в програмата на бТВ за новия сезон, му се отрази много зле. Но това, което го срина напълно, е неочакваната кончина на майка му. Комикът постоянно е в напрежение и заради влошеното здравословно състояние на баща му.

На фона на всички тези негативни събития, Любо Нейков не мисли за собственото си здраве и нехае за съветите на лекарите. Те постоянно го предупреждават, че страстта му към никотина може да се окаже смъртоносна. Заради сърдечните проблеми, които има, Любо Нейков трябва да се откаже завинаги от вредния си навик.

След инфаркта той се беше уплашил и дори се взе в ръце и успя да свали няколко килограма. Но в момента положението е извън контрол, коментират запознати с емоционалното състояние на комика, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар