Жени Калканджиева с неочаквано признание (Вижте какво разкри за семейния живот)

Жени Калканджиева с неочаквано признание (Вижте какво разкри за семейния живот)
3.75 (75%) 4 votes

Жени Калканджиева любител на екзотичната кухня

Жени Калканджиева показа своите имения в кухнята в петък и закри седмицата на любовта и кулинарната магия в „Черешката на тортата“. Тя свали короната на красотата и сложи готварската шапка и престилка, за да покаже каква домакиня е. Калканджиева предпочете да поръча една част от продуктите онлайн. Масата беше подредена професионално. Менюто на шестата в света беше изчистено. То включваше салата от спанак със синьо сирене, основно по италианска рецепта и уникален десерт – плодова крем супа от ананас.

Пред vesti.bg Жени призна без какво не може в кухнята, какво готви най-често на любимите мъже до нея и коя е храната, която обожава, но не си позволява често.

Първата вечеря, която Калканджиева приготвя сама е за самата нея. „За себе си. Започнах да пътувам от малка и първото нещо, което приготвих беше за мен самата“, казва Жени. „Много съм добра в приготвянето на всякакъв вид паста, спагети и мусака“, споделя тя за най-добрите ястия, които приготвя в кухнята. Когато Жени готви, то е  предимно за удоволствие. Но у тях най-често готви Тачо.

Най-честите подправки, без който тя не може в кухнята са традиционните – сол, червен пипер и черен пипер. А любимата подправка на нейното семейство е шафранът. „Моето семейство обича шафран“, разкрива тя. Най-бързата и здравословна закуска според Жени е „кисело мляко с плодове“. А най-голямата й слабост като домакиня е, че обръща твърде голямо внимание на сервирането. Храната, която Калканждиева обожава, но не си позволява често е „пържено“. „Обичам всичко пържено – картофки, кюфтенца, яйца, но не си ги позволявам често“, признава Жени.

Жени Калканджиева разкри любимото ястие на Тачо сн. nova.bg

Жени Калканджиева разкри любимото ястие на Тачо сн. nova.bg

Тя сподели и какво най-често готви на любимите хора до себе си. „За малкия ми любим човек най-често готвя пържени картофи“, казва Жени. „За големия любим човек – таратор. Винаги казва, че моят таратор се получава по-добре от неговия“, допълва шестата по красота в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар