Цвети Стоянова отново ляга под ножа

Цвети Стоянова отново ляга под ножа
5 (100%) 1 vote

Предстои още една операция на Цвети Стоянова

Цвети Стоянова ще се подложи на още една операция, която за нея е под фаталния номер 13. Преди две години красавицата едва не погуби живота си при зловещ инцидент. И въпреки, че лекарите успяха да я върнат към живота, тя все още не се е възстановила напълно. Възстановяването й ще отнеме доста време, категорични са специалистите.

Рехабилитаторите у нас и хирурзите в Германия са на мнение, че Цвети трябва да се подложи на поредица от операции, за да заличи белезите и щетите от зловещия инцидент.

Грацията претърпя поредица от операции по медицински показания. Извършването им беше наложително. Освен това тя се подложи на поредица от операции за възстановяване и заличаване на белезите, които останаха по кожата й след трагичния инцидент.

Цвети Стоянова се надява, че поредната операция ще е последна за нея и тя ще се възстанови напълно. След това й предстоят и поредица от пластични операции. Въпреки, че те не са наложителни грацията възнамерява в най-кратък срок да се подложи и на тях.

След инцидента се появиха слухове, че тя е уголемила бюста си. Красавицата категорично отрича тези твърдения и заявява, че увеличаването на гръдната й обиколка се дължи на факта, че е спряла да спортува, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар