Вдовицата на Андрей Баташов се натиска с мадами на морето

Гласувайте за статията

Боряна се държи предизвикателно

Хубавата Боряна Баташова се вихри като обезумяла в нощен клуб

Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, брутално се изложи в нощен клуб в курорта Лозенец – пише в. „Уикенд“. Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за откриване на летния сезон в края на миналата седмица. Тя обаче отврати всички присъстващи с поведението си на булевардна дама и с явното си неумение да се държи прилично на публични места – коментира изданието.

Хубавата брюнетка очевидно бе пристигнала на купона с идеята да прави впечатление. Жалко обаче, че не бе преценила точно как ще впечатли останалите в клуба, събрал огромна част от елита на родния шоубизнес. Боряна превзе дансинга и цяла нощ не спря да се вихри на него по възможно най-грозния начин. Вероятно за да изглежда предизвикателна, тя започна да се натиска с всяка хубава жена. Трикът й обаче не мина, защото така и не се намери мъж, който да й обърне внимание.

Затова пък дамската компания не й липсваше и красавицата реши да заложи цяла нощ на дамските ласки. И за да бъде още по-интересна, си бе приготвила два тоалета за партито – черен и розов. В тях веселата вдовица цяла нощ демонстрира прелестите си и буквално затвори клуба – остана в него чак до зори и си тръгна, когато в заведението вече нямаше други гости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар