Куриоз! Родители съдят сина си – не искал да се изнесе

Гласувайте за статията

Куриоз в САЩ, родители съдят сина си, че живее с тях

Куриоз в САЩ. Необикновен случай привлече вниманието на медиите и накара целия свят да заговори за тях. Кристина и Марк съдят сина си Майкъл Ротоно, защото не им плаща наем и не допринася по никакъв начин за семейния бюджет. И то въпреки че е на 30 години. Те дори му предложили сумата от 1100 долара, за да се изнесе от дома им и да се установи другаде. Но той твърдо отказал.

Майката и бащата многократно изпращали заповеди за напускане, издадени от съда, но Майкъл упорито ги пренебрегвал.

Преди съда родителите заявили, че ответникът Мичъл Ротоно не им плаща наем, нито помага за домакинска работа, а също така е отказал и предложението на родителите си да им помогне финансово за техния бюджет. И въпреки че вече пет пъти са му пращали предупреждения за напускане, той продължавал да отказва.

От друга страна, Майкъл твърди, че родителите му не са правили никакви опити да го изгонят. Адвокатът им обаче заяви, че те са положили всякакви усилия, за да го принудят да се изнесе, но без никакъв резултат.

От февруари месец те непрекъснато му отправяли предупреждения и искове да напусне. Той просто отказвал да го направи.

Тогава семейството му, му предложило 1100 долара, за да му помогнат в намирането на апартамент, както и за търсенето на работа.

На 30 март в крайна сметка станало ясно, че техният син няма никакво намерение да се изнесе. През април родителите решили да се обърнат към окръжния съд и да принудят сина си да напусне. Но от там им казали, че ще трябва да се обърнат към Върховния съд, тъй като той е член на семейството им.

Куриоз! Семейство съди сина си, не иска да се изнесе

Куриоз! Семейство съди сина си, не иска да се изнесе сн. You Tube

Самият Мичъл нарекъл целия случай отмъщение от страна на родителите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар