Нона Йотова не прилича на себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Народният представител смени прическата си

Актрисата и народен представител от червените редици Нона Йотова, не прилича на себе си.

Тези дни тя се похвали с новата си лятна визия. така и не става ясна причината, поради която депутатът от БСП Нона Йотова, е решила да смени прическата си. Факт е обаче, че новата й прическа й отива много повече на заеманата позиция.

Нона Йотова

Народният представител смени прическата си

До неотдавна изгората на Богомил Бонев развяващи пищни дълги къдрици на кичури. Към днешна дата Нона Йотова изглежда съвсем променена.
Тя е подстригала косата си в строго каре с рус цвят. Разбира се актрисата не пропусна да се похвали с новата си прическа в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Дълги години актрисата не се раздели с дългата й коса, която стигаше почти до кръста й. Очевидно обаче тя е решила, че е време за делова промяна покрай новото си амплоа на народен представител.

Освен, че е подкъсила косата си се забелязва, че депутатката е решила да си оформи и бретон.
След като публикува снимката, с която се похвали с обновената си прическа, Нона Йотова събра стотици харесвания за раз време.

Разбира се не липсваха и такива, които не одобриха новата й прическа. Някои дори я упрекнаха, че копира столичния градоначалник Йорданка Фандъкова. Тя носи прическа каре от дълги години.

С подобна прическа е и бившият председател на Народното събрание и настоящ правосъден министър Цецка Цачева. Тя също не е променяла визията си от години, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар