Деси Слава неузнаваема (Вижте певицата 6 месеца след раждането)

Деси Слава показа супер тяло на сцената сн. Фесйбук
0

Деси Слава се завърна

Деси Слава се завърна на сцената. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката съобщи, че прекратява майчинството и се завръща на сцената. Едва 6 месеца след раждането на малкия Борис Деси реши отново да започне да пее. „Липсвам ли ви вече ….. защото вие на мен да…“, написа тя в социалните мрежа. Най-доволни от решението на поп фолк изпълнителката останаха нейните фенове.

Те окуражиха певицата. Според феновете не е важен външният вид, а гласовите възможности, а Деси не веднъж е доказвала, че има такива. „Ти си една необикновена певица! Имаш ангелски глас, красавице“, „Ти си една от малкото, които заслужават наистина уважението и обичта на публиката“, „Няма друга като теб! Чакаме с нетърпение хита на лято 2018“, „Друга като теб няма, Деска!!! Обичаме те!!!“, „Крайно време беше да се завърнеш, няма значение как изглеждаш, важен е гласът“, бяха само малка част от коментарите към снимка, с която Деси съобщи, че се завръща на сцената.

Първото участие на певицата след раждането беше вчера в София. Днес поп фолк изпълнителката продължава да радва своите фенове от столицата. Това, което изуми всички почитатели на Деси беше нейната перфектна фигура. Дълго време поп фолк певицата се бореше с излишните килограми и дори се твърдеше, че е изпаднала в тежка депресия, защото не може да отслабне. За 6 месеца обаче, може да се каже, че Деси е постигнала истинско чудо и изглежда зашеметяващо.

С гръм и трясък поп фолк изпълнителката се завърна на сцената и остави всички без думи. Някои дори не успяха да я познаят и се зачудиха това наистина ли е Деси Слава. Цяла вечер комплиментите не спираха да валят. Такива поп фолк изпълнителката получи не само докато беше на сцената, но и в социалната мрежа.

Деси Слава показа супер тяло на сцената сн. Фесйбук
Деси Слава показа супер тяло на сцената сн. Фесйбук

Деси благодари на всички „готини хора“ за милите думи и обеща да не спира да ги радва с песните си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.