Няма да повярвате какви заплати прибират Гала и възлюбеният й

Гласувайте за статията

Истината разгневи зрителите

Със сигурност ще се хванете за главата като научите какви заплати прибират Гала и възлюбеният й Стефан като водещи на предаването „На кафе“ по Нова тв.

От кухнята на Нова тв издават, че откакто възлюбеният на Гала се уреди с мястото на ко-водещ в предаването „На кафе“, двамата прибират 25 бона месечно.

За никого не е тайна, че от известно време насам двойката се вози с чисто нов джип БМВ Х5, който струва около 120 хиляди лева. Макар за мнозина това лъскаво возило да изглежда непосилно, то за тях не е никакъв проблем да си го позволят, имайки предвид месечните им доходи.

Гала

Истината разгневи зрителите

Срещу солидната сума, която са броили за возилото, Гала и възлюбеният й се радват на класически екстри като кожен салон, затопляне на седалките, зоново разделен климатроник, автоматична старт-стоп система, телевизор и какво ли още не.

От кухнята на предаването издават, че тъй като Гала е водеща на предаването, тя се разписва срещу четири пъти по-голяма заплата от възлюбения си. Казано с други думи, тя прибира 20 хиляди лева всеки месец, докато Стефан взима скромните 5 хиляди лева месечно.

Мнозина от зрителите на предаването не могат да си отговорят на какво основание Стефан прибира тези пари, имайки предвид, че освен да се излага и да излага Гала, не прави нищо друго, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар