Елизабет Втора не е на себе си от…

0

Това със сигурност е една от инфарктните години за кралицата

Кралица Елизабет Втора не е на себе си. Този път обаче причината далеч не е поредният повод за щастие, дори напротив.

Оказва се, че Елизабет Втора доживя момент, за който едва ли е предполагала дори и в най-лошия сценарий за развитието на живота й.

Предстои Великобритания и целият свят да станат свидетели на поредната историческа сватба това лято. На британското кралско семейство ще се наложи да се примири и с еднополов брак, отбелязва на страниците си „Индипендънт“.

Елизабет Втора
Това със сигурност е една от инфарктните години за кралицата

Става въпрос за братовчеда на Елизабет Втора – лорд Айвар Маунтбатън, който през 2016 година обяви, че е хомосексуалист. Неотдавна той попари кралицата с новината, че възнамерява да сключи брак с възлюбения си – Джеймс Койел.

Тази, която ще го отведе до олтара ще е бившата му съпруга, от която има три дъщери.
Идеята била именно на дъщерите им, които се развълнували изключително много от новината, споделя екссъпругата на лорда – Пени пред „Дейли Мейл“.
55-годишният Маунтбатън твърди, че кралската фамилия е наясно с плановете му и също много се вълнува.

Никой от тях обаче няма да присъства на сватбеното тържество заради натоварените им графици. Въпреки това те не крият, че обожават Джеймс (новата изгора на Маунтбатън).
Церемонията ще се състои в графство Девън и на нея ще присъстват само близки и приятели на двойката – около 120 гости, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.