Лоренцо докара Софи Маринова до лудост

Лоренцо докара Софи Маринова до лудост
4 (80%) 1 vote

Ромската перла изцяло изпусна юздите на наследника си

Покрай редицата затворнически драми на Гринго и няколкомесечния си ангажимент в „Черешката на тортата“, Софи Маринова съвсем изпусна контрола над сина си.

Лоренцо, който вече записа няколко песни съвсем се е разхайтил. Запознати издават, че наследникът на Софи Маринова се е отдал изцяло на пороците.
Неотдавна ромската перла сама призна, че синът й Лоренцо вече пуши наргиле. Тя изправи всички родители на нокти с допълнението, че е безсилна да му забрани.

Софи Маринова

Лоренцо докара Софи Маринова до лудост

Де да беше само това… Оказва се, че освен наргиле, синът на Софи Маринова пафка и електронни цигари. Не е изключено Софи Маринова дори да няма представа за тях.

Преди известно време Лоренцо бе уловен от папараци как сладко опъва от електронната си цигара. За целта обаче направило впечатление, че изчакал да види гърба на майка си и едва тогава да се отдаде на порока.

Освен това 15-годишният Лоренцо изправи неотдавна Софи Маринова на нокти с първата си татуировка. Припомняме, че той татуира кръст на дясната си китка.
По всичко личи, че освен, че следва стъпките на майка си на сцената, Лоренцо е решил да я копира и с мастилените рисунки.

Припомняме, че преди години Софи Маринова татуира на дясната си ръка името на възлюбения си Дачо, който не само й е бивше гадже, а е и брат на Лоренцо. След раздялата им Софи Маринова заличи татуировката и на нейно място „разцъфтяха“ рози, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар