Трагедия с мис Англия! (Звездата от „Островът на любовта“ Софи Грейдън почина)

Гласувайте за статията

Трагедия с мис Англия, почина неочаквано на 32

Трагедия сполетя мис Англия Софи Грейдън. Носителката на титлата за 2010 година споделя, че е преживяла тежка депресия, заради смъртта на свой приятел. Дни по-късно самата тя е намерена мъртва в дома на родителите си, пишат британските медии.

Софи е изключително скандална и популярна в Англия. Името й нашумява с победата в конкурса „Мис Великобритания“, а след това и с участието й в различни риалити формати. Последното предаване, в което се включва, е „Островът на любовта“, където играе изкусителка. Тя на два пъти успява да скандализира участници и жури.

Първоначално е спипана да се натиска с друг от участниците в предаването, в един гардероб, а следващия път я заварват в леглото на друга участничка. След края на предаването Софи се обявява за „най-гореща съквартирантка“. И дори публикува такава обява за дома си, правейки я своеобразен конкурс за съквартиранти.

След това се включва във втория сезон на риалити формата „Островът на любовта“.

Смъртта й предизвика всеобща покруса. Смята се, че се самоубила в резултат на тежка депресия. По-рано през годината нейният близък приятел — Пол Бърнс се самоубива, а тя получава зловеща честитка от отвъдното. Дни след смъртта му получава съобщение, в което той й благодари за грижите към него.

Това не е първият случай, в който кралица на красотата се самоубива. Напоследък депресията е засегнала все по-голяма част от звездите в шоубизнеса. Подобна участ едва не застига и Приянка Чопра — мис Свят. Самата тя признава, че на два пъти е правила опити за самоубийство, след като е изпаднала в тежка депресия след конкурса. Нейна приятелка — Пратюша Банерджи обаче не успява да се справи с кризата. Тя почина на 1 април 2016 година, след като се обеси.

Мис Англия се самоуби сн. Дейли Мейл

Мис Англия се самоуби сн. Дейли Мейл

Трагична смърт застигна преди няколко години и мис Вселена. Тя бе убита при обир, заедно със съпруга си. Единствената оцеляла в трагедията бе тригодишната им дъщеря, ранена от куршум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар