Няма да повярвате как живее Людмила Путина след развода си с Владимир Путин

0

След брака си с доста по-млад от нея бизнесмен тя живее повече от охолно

Мнозина не могат да повярват как живее бившата съпруга на руския президент Владимир Путин – Людмила Путина.

Пет години след развода си, Людмила Путина се радва на своите милиони. Макар да се опитва да не попада в светлината на прожекторите, данните за имотното й състояние оставят всички без думи.

Неотдавна Центърът за изследване на корупцията и организираната престъпност публикуваха проучване по отношение на активите на Людмила Очеретная (това новата фамилия на Людмила Путина след брака й с по-младия от нея предприемач Артур Очеретни).

Людмила Путина
След брака си с доста по-млад от нея бизнесмен тя живее повече от охолно

40-годишният бизнесмен е председател на Управителния съвет на фондация “Център за развитие на междуличностни комуникации”, чийто патрон е Людмила.
Три независими източника посочват, че Людмила Путина финансира литературна награда и издателство, управлявани от организацията.

За брака й с Очеретни се разбра преди две години.
Във времето, в което е била омъжена за Владимир Путин, Людмила не е работила и съответно не е декларирала никакви приходи.

През 2012 година Владимир Путин декларира, че Людмила е получила едва 146 хиляди рубли. От цялото време, в което той е подавал декларации за нея става ясно, че тя е успявала да изкара най-много 443 хиляди рубли годишно. Това се е случило през 2011 година според декларациите.

След развода й с руския президент цялото имущество остава за Владимир Путин.
Припомняме, че бракът им продължи близо три десетилетия. Двойката има две дъщери – Мария (1985 г.) и Екатерина (1986 г.). Последните им снимки, станали обществено достояние са от времето, в което са били деца. Към днешна дата за тях не се знае почти нищо.

Към днешна дата Людмила Очеретная живее изключително охолен живот, пише vesti.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.