Няма да повярвате как живее Людмила Путина след развода си с Владимир Путин Преглеждания: 10703

0
4.3/5 - (3 votes)

След брака си с доста по-млад от нея бизнесмен тя живее повече от охолно

Мнозина не могат да повярват как живее бившата съпруга на руския президент Владимир Путин – Людмила Путина.

Пет години след развода си, Людмила Путина се радва на своите милиони. Макар да се опитва да не попада в светлината на прожекторите, данните за имотното й състояние оставят всички без думи.

Неотдавна Центърът за изследване на корупцията и организираната престъпност публикуваха проучване по отношение на активите на Людмила Очеретная (това новата фамилия на Людмила Путина след брака й с по-младия от нея предприемач Артур Очеретни).

Людмила Путина
След брака си с доста по-млад от нея бизнесмен тя живее повече от охолно

40-годишният бизнесмен е председател на Управителния съвет на фондация “Център за развитие на междуличностни комуникации”, чийто патрон е Людмила.
Три независими източника посочват, че Людмила Путина финансира литературна награда и издателство, управлявани от организацията.

За брака й с Очеретни се разбра преди две години.
Във времето, в което е била омъжена за Владимир Путин, Людмила не е работила и съответно не е декларирала никакви приходи.

През 2012 година Владимир Путин декларира, че Людмила е получила едва 146 хиляди рубли. От цялото време, в което той е подавал декларации за нея става ясно, че тя е успявала да изкара най-много 443 хиляди рубли годишно. Това се е случило през 2011 година според декларациите.

След развода й с руския президент цялото имущество остава за Владимир Путин.
Припомняме, че бракът им продължи близо три десетилетия. Двойката има две дъщери – Мария (1985 г.) и Екатерина (1986 г.). Последните им снимки, станали обществено достояние са от времето, в което са били деца. Към днешна дата за тях не се знае почти нищо.

Към днешна дата Людмила Очеретная живее изключително охолен живот, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.