Не е за вярване! Лили Иванова напусна дома си

Гласувайте за статията

Примата ще се възползва от възможността да се отдаде на пълен релакс край морския бряг

Примата на българската естрада Лили Иванова, се е изнесла от апартамента, който се намира в центъра на София.

Причината за това обаче не е никак страшна. Оказва се, че Лили Иванова се е изнесла от жилището си, тъй като възнамерява да му направи пълна промяна. Тя възнамерява не само да освежи интериора, а и да промени цялостно вида му. За да се случи това, Лили Иванова няма да жали нито време, нито средства.

Лили Иванова

Примата ще се възползва от възможността да се отдаде на пълен релакс край морския бряг

Тя вече е наела цяла бригада майстори, които са изразили готовност да изпълнят всяка нейна прищявка. Допи съседите й са в недоумение от случващото се, тъй като недоумяват къде ще живее Лили Иванова във времето, докато тече ремонта в дома й.

Освен всичко друго, те са сериозно притеснени и за собственото си спокойствие. Несъмнено то ще бъде нарушено от постоянното тропане и за известно време тишината ще е само блян.
От дома й вече се чува целодневно къртене, тропане и пробиване с бормашини.

Съседите на Лили Иванова предполагат, че тя се е настанила в близост до дома си, за да може да следи отблизо как върви ремонтната дейност.
За никого не е тайна, че примата на родната естрада, е ненадминат перфекционист и обича да изпипва до максимум всеки детайл.

Тя е такава не само на сцената, а и в личния си живот. В този ред на мисли никой и нищо не е в състояние да промени обичайния й режим, твърдят запознати.
Предполага се, че ремонтът на жилището й ще продължи поне месец-два. Това е време, в което примата едва ли ще се настани при свои приятели. Не би останала и на хотел.

Според близки до звездата, през това време тя ще използва възможността да се наслади на пълен релакс край морския бряг, но не на родното Черноморие, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар