Предбрачен договор сключили Деси Банова и Росен Плевнелиев

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев и Деси Банова подписаха в тесен кръг

Деси Банова сама предложила сделката месец преди сватбата

Сватбата на най-богатия в историята ни президент Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси Банова е била предшествана от брачен договор, в който са били уточнени до най-малки подробности кой какво получава при евентуален развод – пише в. „Уикенд“. Напук на очакванията, идеята била на бременната в шестия месец булка, която поискала всичко да бъде регламентирано, за да не я обвиняват, че е златотърсачка – отбелязва изданието.

„Не ме интересуват парите ти. За да си спокоен, искам да сключим предбрачен договор“ – настоявала Деси Банова. Росен Плевнелиев се съгласил да заверят пред нотариус документа, който съдържал няколко клаузи. Договорът е сключен още на 16 май, месец преди сватбата, в кантората на виден столичен нотариус. В него изрично била уточнена стойността на обезщетението при розвод по вина на един от двамата.

В случай на раздяла по вина на бившия държавен глава Деси Банова по 50 000 лева за всяка година от брака им. При развод от страна на бившата синоптичка, която прие фамилията Плевнелиева с тиренце към своята, тя прибирала само солидна издръжка за сина им. Както е по българското законодателство, всичко, което придобият по време на брака си, ще се дели на две при евентуална раздяла.
Росен Плевнелиев не настоявал новата му съпруга да носи фамилията, но тя била категорична, че го иска – отбелязва изданието.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар