Венета Райкова проговори за „Папараци“

Венета Райкова проговори за „Папараци“
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова избухна

Венета Райкова отговори на слуховете, че ще бъде свалена от ефир. Отсъствието й от социалните мрежи провокира клюката, че от тази есен тя няма да бъде част от екипа на „Папараци“. Първоначално клюката гласеше, че Николета Лозанова ще се завърне в ефир на предишното си място.

Тези слухове бяха аргументирани с факта, че блондинката не успя да върне високия рейтинг на таблоида, въпреки усилията си. Венета Райкова така и не успя да повтори успеха на „Горещо“.

След това в клюката беше замесено името и на друга известна водеща, а по-късно и името на фолк певица. Последният слух около свалянето на Венета Райкова от „Папараци“ твърдеше, че на нейно място ще дойде Алисия.

Изпълнителката дори намекна за рокадата в свое интервю за ПИК ТВ. В него тя нито потвърди, нито отрече появилите се твърдения, че може да наследи стола на Венета. Алисия заяви, че на този етап текат преговори и все още нищо не е сигурно.

По повод всички тези твърдения, Венета Райкова избухна в социалната мрежа. Тя заяви, че не само всички ще четат книгите й, но и ще продължат да я гледат в ефир. Блондинката опроверга клюките за свалянето й от ефир и заяви, че в появилите се слухове няма нищо вярно.

След излизането на „Папараци“ в лятна ваканция, водещата написа, че излиза в отпуск и в социалните мрежи. Но покрай спекулациите, тя наруши обещанието да си почине от фейсбук и отново изригна.

В началото на годината блондинката взе решение да сложи край на брака си. Още тогава тя заяви, че в бъдеще ще се посвети изцяло на работата си и на своя син Патрик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар