Деси Банова и Росен Плевнелиев на меден месец на Малдивите (Кой им направи скъпия подарък?)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Плевнелиев на екзотична почивка

Деси Банова и Росен Плевнелиев на екзотична почивка след сватбата. Двамата влюбени си казаха заветното „да“ на 17-ти юни на церемония в София. Те сключиха брак в тесен семеен кръг. На сватбата присъстваха майката и дъщерята на Деси Банова, двамата синове на Плевнелиев – Асен и Павел, кумовете.

Въпреки че, това не е първата сватба на бившата синоптичка, Деси заложи на бяло. Бременността на Банова също не й попречи да се спре на бяло. Запознати твърдят, че колкото и семпла да е изглеждала роклята на булката, цената и е близо 5000 лева. Младоженецът също похарчил колосална сума в ресторанта, казват служители обслужвали гостите на Деси и Росен. Ястията били гурме, а вината от отбрани реколти.

Майката на Банова също поискала да помогне с парите за сватбата, както е по стара българска традиция. Тъщата на бившия държавен глава имала достатъчно събрани средства да плати дори цялата сватба. Но Росен Плевнелиев категорично отказал на тъща си.

И макар да не успяла да убеди зетя да плати сватбата, майката на Банова направила уникален подарък на младоженците, пише „Галерия“. Лили Шопска резервирала на Деси и Росен екзотична почивка на Малдивите. Там двамата влюбени ще прекарат медения си месец само двамата. Майката на бившата синоптичка поела ангажимента да се грижи за внучката си. Близо 10 000 лева ще струва медения месец на Банова и Плевнелиев.

Кога двамата влюбени ще заминат обаче, решат те. Майката на Деси оставила този избор на тях. Най-вероятно Банова и Плевнелиев ще изчакат раждането на бъдещия си наследник  и ще заминат след това. Лили обещава да полага грижи и за Йоанна и за малкото бебе, за да може дъщеря й и зет й да останат сами.

Деси Банова и Росен Плевнелиев на меден месец на Малдивите сн. ХотАрена

Деси Банова и Росен Плевнелиев на меден месец на Малдивите сн. ХотАрена

Деси призна, че сватбата е минала страхотно и тя е много щастлива. Банова и Плевнелиев чакат бъдещия си наследник през есента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар