Горещо: Мария Игнатова си развя гащите пред милиони зрители!

Горещо: Мария Игнатова си развя гащите пред милиони зрители!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова си показа гащите пред милиони зрители!

Мария Игнатова втрещи снощи зрителите в ефир. Водещата на „Господари на ефира” си развя гащичките. Зрителите на предаването успяха да зърнат бельото на сексапилната блондинка. Водещата влезе в обувките на вечната Мерилин Монро, която честити лигаво с песен рождения ден на президента Джон Кенеди.

Мария Игнатова

Мария Игнатова си показа гащите в ефир

Поводът пък бе рождения ден на нашия президент Румен Радев. Едно към едно като самоубилата се звезда, Мария Игнатова изпя в ефир „Хепи бърдей, мистър президент“ за празника на генерала.

Доката извиваше глас на сцената, половинката на Димитър Рачков на няколко пъти си вдигна роклята, като зрителите на България успяха да зърнат и гащичките й.

Според клюката Мария Игнатова скоро ще напусне ефира, защото има друга цел и план в живота. След като сложи рога на гаджето си Митко Рачков, двамата отново си простиха и се събраха. Само че комикът е поставил условие на новата си стара любов. Той иска Марчето да го дари с общо дете.

Двамата имат наследници от предишните си връзки, но Димитър Рачков искал двойката да си отглежда и общо отроче. Затова Мария Игнатова се навила да забременее, като двамата ще преминат през сложната процедура на ин витро зачеване.

Според една от клюките двойката да се раздели преди време била тази, че телевизионерката не искала да ражда повече. Но за да си задържи любимия тя вече била съгласна и на тази решителна крачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар