Слави Трифонов продаде палата си в село Кладница!

Слави Трифонов продаде палата си в село Кладница!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов продаде палата си в село Кладница, не иска обаче да се разделя със земите на баща си!

Канадска фирма е направила супер изгодна оферта на Слави Трифонов. Инвеститорите са предложили торба със злато, за да откупят имотите на бащата на шоумена в село Тодорово. Музикантът обаче твърдо отказал предложението на бизнесмените.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се раздели с палата си, но не и с бащините земи

Това се случило преди един месец, когато инвеститорът поискал да откупи земите на покойния му родител. Певецът обаче преди това се консултирал със сестра си и майка си, а те били твърдо против.

„Още съм жива и засега не сме опрели до това да продаваме земята си”, отсякла леля Здравка.

Причината била, че в микрорайона са развивало много добре овощарството. И се отглеждали всякакви плодови дръвчета. Заради което чуждестранните инвеститори предлагали на местните стопани торби с пари, включително и за земята на Слави Трифонов.

Приживе Тодор Трифонов се грижел сам за имотите си. Той имали овощна градина в дрвора на селската си къща, за която се грижел сам. Неговата съпруга и дъщеря му идвали отвреме навреме на гости, а Дългия изобщо не стъпвал на село.

Баща му искал да направи там чифлик, като за целта шоумен номер едно закупил и военния полигон. Но до градеж не се стигнало.

„Не смятам да живея на село, както и в Плевен. Бизнесът ми е в София, тук ще остана”, отсякъл Слави, когато го попитали дали някога ще се върне в Плевен.

В момента звездата била засичана на пъпа на столицата. Там Дългия има луксозен мезонет, който обитава. Той купи четири декара земя и си построи палат в пернишкото село Кладница. Но наскоро го е продал.

Слави Трифонов продал и апартамента си край Варна. Него той закупил преди години, но скоро се отървал и от тази грижа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар