Бомба: Ева Найденова и Лейди Би са първите уговорени за Вип Брадър!

Бомба: Ева Найденова и Лейди Би са първите уговорени за Вип Брадър!
5 (100%) 1 vote

Лейди Би и Ева Найденова са първите звезди в Къщата на Вип Брадър!

Ева Найденова е склонила да влиза наесен в скандалджийското шоу Вип Брадър. Съпругата на покойния Гого кандисала на продуцентите. Тя и другата певица Лейди Би са в преговори с продуцентите на шоуто по Нова телевизия.

Ева Найденова

Лейди Би и Ева Найденова склонили да влязат в Къщата

Двете участваха в кулинарното шоу „Черешката на тортата” и много си допаднаха. Въпреки че са от различни поколения двете дами се сдушили много. Другият евентуален участник в шоуто е именно певицата Лейди Би.

Ева Найденова клекнала на 30 бона, които продуцентите й предложили за участие. С десет хиляди лева по-малко щяла да прибере по-младата й колежка Лейди Би. Досега Ева от известната група „Тоника” отклоняваше поканата за влизане в шоуто. Тя го намирала за абсурдно.

Според слуховете има отправени оферти и към други изпълнители от естрадния бранш-Васил Найденов и Георги Христов, но и двамата естрадни изпълнители категорично отказали на шефовете да участват в шоуто за скандали.

Друга сигурна участничка е и плеймейтката Нора Недкова. Скандалната блондинка сама се хвалела, че влиза наесен в шоуто. Тя искала да чисти имиджа си и подписала договор за участие във Вип Брадър срещу скромен хонорар.

Единственото й условие било в най-известната Къща да не влиза нейния враг, гримьора Валентин Кулагин.

Гримьорът изкара Мис Плеймейт 2017 извън релси и тя стана за смях в шоусредите. В пространството се завъртя запис, в който Недкова изпадна в ярост при разговор със стилиста. На видеото тя крещи неистово: „Вдигаш ми бръчките!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар